Álomszép Aranycipellő

Vettem egy aranycipellőt, kicsit nyom, kicsit csúszik, de gyönyörű, s ha felveszem igazi királylány leszek. Tegnap felvettem. Királylány lettem, ja nem,  RICHTER ARANYANYU DÍJAS!!!

Egy csodálatos estén vagyok túl, ahol csilloghatott az aranycipőm, ölelgethettem azokat, akik velem voltak, rengeteg köszönömöt mondhattam… Mégis az volt a legfontosabb, hogy nem Csipkerózsika álmát aludtam, hanem ma reggel felébredve, a reggeli kávékortyolgatás közben is Aranyanyu vagyok, s ha a tegnap estére gondolok könnyek szöknek a szemembe, de ezek boldogság könnyek ám. S majd napközben elfelejtem kicsit, aztán hazaérve újra ölelgethetem a díjamat és örvendhetek neki.

Szóval Kovács Nico vagyok, pedagógus, élménypedagógus, tréner, igazgatóhelyettes, s most már aranycipellő tulajdonos, és  12 órás ARANYANYU (vajon, hányszor tudom még leírni ezt a szót, úgy hogy közben széles vigyor van a képemen, s fátyolos a tekintetem?). Úgy döntöttem, hogy írok egy blogot. Egy olyat, ami rólam, Nicoról, élménypedagógusról, trénerről, igazgatóhelyettesről, Aranyanyuról szól, mit teszek, mit gondolok, mi élek meg, milyen érzések, dilemmák vesznek engem körül nap, mint nap. Egy év, 365 bejegyzés… aztán majd megmondom hány karakter. Aztán majd az 1 éves blogszülinapon újra felveszem az aranycipellőn, s egy napra újra királylány leszek.

14938363_10211485299950891_2561390982872798791_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: