Kedves Mikulás! Én jó voltam…

Kedves Mikulás!

Mikulás, én jó vagyok. Vagy legalább megpróbálok az lenni. Egész évben minden reggel úgy kelek fel, hogy ma jó leszek. Ma igazán jó leszek. De aztán persze mindig elromlik valami, s akkor kicsusszan egy csúnya szó vagy egy kicsit hangosabban beszélek,néha-néha hisztizek és földhöz vágom magam. Igazán nem sokszor egyszer-kétszer fordul elő, egyre ritkábban.

Mikulás, én jó vagyok, bár bevallom (biztosan nem szoktad látni), néha életveszélyesen közlekedem a bringámmal, meg a rolleremmel. Ilyenkor gyakran rám dudálnak vagy szólnak, hogy máshogyan kellene, de olyan jó szabadnak lenni.

Mikulás én jó vagyok, Mondjuk az igaz, hogy túl sokat dolgozom, s több időt kellene a családommal, barátaimmal töltenem, de hát lássuk, be annyi dolog van az életben, amit csinálni kell vagy csinálni szeretnénk, és egyszer élünk, azt meg használjuk ki.

mikulas1

Mikulás én jó vagyok, csak néha szidom a körülöttem lévő rendszert és durcizok, s akkor is egy idő után kicsit durrogva, de megcsinálom a dolgom.

Mikulás én jó vagyok, de képtelen vagyok összepakolni magam körül. Mondjuk, ez elsősorban az irodámon látszik, s szerintem vannak olyan manók, akik oda behordanak cuccokat, s rendetlenséget csinálnak. De megígérem jövő ilyenkorra, rend lesz.

Mikulás én jó vagyok, de egy-két esetben a finom gyümölcsök helyett a finom csokoládét választom. Tulajdonképpen szeretem a gyümölcsöt, meg a növényeket, de a csokoládé is az. Kakaóbab. Növény = egészséges.

Mikulás én jó vagyok, s azt rosszul látod, hogy elcsábulok néha és veszem magamnak ezt-azt. Elsősorban kütyüket, könyveket, cipőket, ruhákat, táskákat.. EZ csak illúzió, biztos akkor jött valami tündér és megszórt ilyen porral, amikor ezt láttad.

Mikulás én jó vagyok, igaz nem viselkedek mindig úgy, ahogy kellene, ahogy egy igazgató-helyetteshez illik. Eskü, én megpróbálom, de nem lesz a kolbászból szalonna.

Mikulás, h úgy ítéled meg, hogy jó voltam – ha kérhetném – akkor ma ne küldj le egy gyereket se hozzám csak akkor, ha nagyon jó volt, ha tud mosolyogni, szeretni és játszani. Köszi!

Nico

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: