A félelmetes igazgató-helyettes néni…

Azt hiszem, van egy urbán legenda a félelmetes igazgatókról és igazgató-helyettesekről, akiktől jobb ha félünk, mert mégis csak jobb félni, mint megijedni.

Oszlassuk el ezt az urbán legendát néhány képzeletünket is próbára tevő képpel/ jelenttel a „félelmetes igazgató-helyettes” néniről. ( a következő rész, a nyugalmat megzavaró „képeket” tartalmazhat.

  • A „félelmetes igazgató-helyettes” néni rollerén begurul az iskolába, farmernadrágban, kapucnis pulóverben (na jó, a pulcsi alatt fehér ing bújik meg) és egy pink színű kabátban.
  • Óralátogatás (szuper volt egyébként, furulyáztak, verseltek, babzsákoztak, imádtam) közben az egyik kislány a „félelmetes igazgató-helyettes” néni ölében fekve próbált túl lenni a fülfájásán.
  • Amint kísérletezik az egyik elsőssel, mert olyan jól viselkedett az órákon, hogy megnyerte az újabb kísérletkártyát, amit természetesen csak vele lehet megcsinálni. Tehát a „félelmetes” igazgató-helyettes néni, vagdossa a szívószálat és porlasztót készít, amit közösen fújkálunk a tanáriban.
  • 11046397_10206789851927625_9149993066578879370_n
  • Amint Zs. az aulában azt kérdezi, hogy miért vették fel tévések, amit G.-vel beszéltem. Némi féltékenységgel a hangjában. S a „félelmetes Igazgató-helyettes” néni, megöleli és együtt mosolyog vele.
  • Amint M. és B. ül az irodámban, mert csajoztak és ennek az egyik következménye, hogy az egyik lánynak tele van a haja mézeskaláccsal. A fiúk könnyesen, kamaszosan vinnyogva röhögnek, hogy a „félelmetes igazgató-helyettes” néni kimondta azt a szót, hogy csajozás. S persze fűt-fát megígérnek. (Na ez egy évben sokszor így van M.-mel).
  • Egy üvöltő osztály a Tv felvétel után, s a „félelmetes igazgató-helyettes„ néni maximum a verekedést állítja le, hiszen pattanásig feszültek idegeik a figyelemben, s ha valahol hát itt ki kell jönnie. Egyébként szuper ügyesek voltak a collstockból megépültek a hidak.
  • Két cuki 4. osztályos, amint felmondják a tegnapi verset, amit a trágár beszédért kaptak. S a „félelmetes igazgató-helyettes” néni meghallgatja, s megdicséri a lurkót, hogy milyen szépen hangsúlyozott.
  • Amint a „félelmetes igazgató-helyettes” néni gyűjti a cipős dobozokat az irodába, hogy csudi jó karácsonyfa legyen belőle.

Félelmetes, nem?

Írta: Kovács Nikoletta

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: