Lehetetlen poszt

Ma reggel picit nehezebben megy… már hogy az írás. Na, biztosan lesznek még ilyen napok. Szóval nehezen kezdtem bele ebbe, s reggelente ez így is megy. Felkelek, kávé, ágyba vissza, kattintgatok ide, kattintgatok oda, aztán vagy lesz valami ihlet vagy nem. Na most, a nem. De lehet-e íni arról egy posztot, hogy most nincs, amiről írjak. Lehet, hiszen itt van.  S ha itt van, akkor van. S vajon azért van, mert nincs már mondanivalóm. De van, hiszen annyira sok minden kavarog a fejemben, s annyi mindent kellene tennem, még most itt a szünetben.

tennivalo_marcius

Pakolni, kitakarítani, emailtírni,enaplózni, elmosogatni, menütkitalálni. bevásárlólistátírni, bevásárolni,ebédetfőzni, korcsolyázni, forraltbortinni, barátokkaldumálni, beszélgetni, meggybortinni, keresztlánytfelköszönteni, barátnővelkarácsonyozni, jótkávézni, olvasni, évkönyverajzolnielkészíteni, főznisütniszilveszterre, loviramenni,felöltözniszépen, harisnyátvenni, ingetvasalni, ajándékotvisszacserélni, filmeketnézni, színházbamenni, őrültnőkketrece, mégegykönyvetkiolvasni, posztokatmegírni, sétálni,futnimenni, válaszolnikommentekre,színezni, rajzolni,nagyfejűbabátmegvarrni, befejezniCsepkeCsendeskönyvét,   felhívnianyukámhogyjóazamelltartóvegyenmégegyet, huhmennyidolgomvanmég….

S mindezek helyett itt ülök, és George Michael-t hallgatok, s próbálok kihozni valamit a lehetetlen napból, a lehetetlen posztból. S úgy érzem, hogy megy az idő, sőt rohan, s nekem nincs belőle elég. Most, amikor annyi mindent kellene tennem, még most itt a szünetben.

Akkor most tettre fel…

Írta: Kovács Nikoletta

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: