I am happy

Kutatok az emlékeim között, hogy mi az, amiről ma reggel írhatnék. Kutatok, kutatok, s ha a tegnapi napra gondolok, akkor elsőre egy jelenet ugrik be határozottan. Ahogyan egy mosolygós, csillogó szemű gyerek négykor azt mondja ” Nico néni, ma jó volt a suliban” és boldog (nagyon régen láttam ennyire boldognak).

Boldog, s ha ő boldog, akkor én is az vagyok, s pont nem érdekel a tantárgyfelosztás, a lemorzsolódás, az egyéni tanrend. Egy érdekel, hogy ők boldogok legyenek. Boldog elsősök táncoltak a színpadon „Nézését, meg a járását!”, boldog másodikosok ordították a szolmizációt a Muzsika Hangjára, boldog harmadikos állt mellettem és mesélte milyen típusú játékfegyver van a kezében, boldogan mosolygott rám a hetedikes lány, amikor kézen fogva a pasijával sétálgatott. S én is boldog voltam, mert az ötödikesek kis csoportban szuperül éltek túl. Érveltek, megegyeztek, halkan, s elképesztően, következő órán jöhetnek a szerelmes versek és csak „túléljük” már együtt ezt a repülőbalesetet.

10897086_531389426963515_5619139354439742199_n

S boldog volt Sz. is, amikor megszereztem a hőn áhított naptárat, amit ő már két hete vár és visszamondták a rendelést. Megszereztem, kezébe kaphatta és most is dédelgeti.

Aztán végül K. is boldog volt. Teljesült a karácsonyi ajándéka, egy szuper közösen eltöltött fotózással, ahol a fotós nem érti miért jó nekünk szájfénnyel vagy szabdaságszoborként fotózkodni, s hát a werkfotók meg fantasztikusak.

S hát, francba a tantárgyfelosztással, az enaplóval, a lemorzsolódással, majd elkészül valahogy. (Édes hajnalok, bárcsak hosszabbak lennétek). Ez meg egy fantasztikus, boldog nap volt (a boldog arcok feledtették a bosszankodásokat).

S ha ők boldogok, én is az vagyok!

Írta: Kovács Nikoletta
Kép forrása: http://www.theta-otthon.hu/wp-content/uploads/2015/01/10897086_531389426963515_5619139354439742199_n.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: