Volt, nincs, lesz

Egészen érdekes dolog történt velem. Aki szokta olvasni a blogot talán emlékszik arra  a képzésre januárban, ahol kiválasztásos tréning volt, de nem tudtunk róla. Nekem viszont pozitív élmény volt az egész, mert bátran azt merem állítani, hogy azóta újra kreatív energiák libegnek körül. Szóval vártam az eredményt, igazából megfeledkezve erről, nem volt ez annyira fontos, hogy mindennap lessem, hogy kaptam-e tőlük emailt, de néha-néha beötlött az agyamba, hogy nem válaszoltak, s nem is küldtek semmit.

Hát érkezett valami, igazából első olvasatra hanyagul átfutva csak annyi volt benne, hogy időpont, meg foglalás és visszajelzést adnak, ha meg nem akkor elfogadom, hogy csak írásban. Mivel egy vezetőségin voltam, s talán fontosabb dolgunk is volt ennél, így gondoltam majd, ráérünk még.

email_ss_1920

Na, eljött a ráérünk még is idő tegnap hajnalban. Az volt a levélben, hogy igen adnak visszajelzést, de volt egy bekezdés, amiben sok szöveg volt, a kulcsszavak nem fogtam meg, de most így újraolvasva…. A két tréner, s mindkettő egészen magas pozícióban volt ebben a projektben, szervezetben mondjuk úgy lezárta a jövő útját. Ismerve jó pár éve ezeket a folyamatokat ( s ezzel a szervezettel én már voltam hasonló cipőben, csak akkor éppen ők vettek át egy másik projektet) ebből a tréneri feladatokból semmi sem lesz. Új vezetés lesz, majd új trénereket akarnak, újabb kiválasztási folyamattal és új koncepcióval. Aztán azon morfondíroztam, hogy na, megint eltöltöttem úgy három napot, hogy teljesen feleslegesen maradtam ki a munkából, benne van egy szombatom, ami egyébként hihetetlenül értékes számomra. De mindezek ellenére mégis megérte, kaptam újra kreativitás energiát, kapcsolatokat, gondolatkezdeményeket.

Őket? Sajnálom szakmailag, hogy nem valósul meg, amit szerettek volna, nagyon szimpatikus koncepció volt a fejükben, emberinek és őszintének ismertem meg őket. De mégsem sajnálom, mert lehet így sokkal jobb nekik, ezeket az energiákat, tehetséget, tudást, kreativitást egy olyan helyen tudják majd kamatoztatni, ahol vájt fülekre, de lehet elég, ha csak fülekre találnak.

Köszönöm Srácok!

Írta: Kovács Nikoletta

 

Kép forrása: http://marketingland.com/wp-content/ml-loads/2015/12/email_ss_1920.png

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: