Fiúk Ketten -Momentán Társulat

Újra meghatározó színházi élmény a Momentán Társulatnál. Improvizációs színház, ahol a Fiúk ketten című darabot néztük meg. Sose tudod, hogy mi lesz a vége, az éppen ott összeverődött közönség dönt a két férfi foglalkozásáról, s a köztük majdan kialakuló konfliktus motivációjáról. Mondjuk, kicsit mi döntünk, kicsi ők szelektálnak, de ez nem változtat azon, hogy azt érezzem, én ennek részese voltam.

Mozgatott bennem mindent, amit lehetett, mert még 1 óra múlva is kattogott a fejemben egy csomó gondolat. A pár ahol az egyik fiú nyegle és laza, aki látszólag túllép történeteken, s a másik fél, aki csendben van, gondolkodik, lassabban lép túl, s nem érti, hogyan lehet nem foglalkozni dolgokkal. Ő ajánlja a szakembert, de a másik erre még nincs kész, nem érzi úgy, hogy segítségre lenne szüksége, majd ő mindent megold egyedül.

13217095-10156921537695075-3526168530022736426-o

S ez az egész abból indult ki, hogy az egyik fiú azt az utasítást kapta, hogy el kell mondani, hogy számára kiderült, van egy közös exük, a másik fiú azt kapta, hogy azzal kellene előállnia, hogy az foglalkoztatja, hogy nyitni szeretné a kapcsolatukat. S az egy óra végére egy egészen jól körvonalazott párkapcsolati dráma lett, amiben megjelent, hogy az egyik hallgat a múltjáról, benne van, hogy csődbe ment az egyik üzlete és ezt nem tudja feldolgozni, benne van, hogy hol van az elején lobogó szerelem, izgalom. S mellette két karakter, az egyik csendben hallgat, megfontolt, a másik laza, s látszólag könnyen túllép helyzeteken, minek arról annyit beszélni. Ismerős?

Aki akar egy felejthetetlen estét, „kopogtasson” az Impro Club ablakán, a Momentán Társulattal mindenképpen az lesz.

Írta Kovács Nikoletta
Kép forrása: http://www.hatter.hu/sites/default/files/kepmezo/program/13217095-10156921537695075-3526168530022736426-o.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: