Múlthét teljesítve…

A múlthét teljesítve, jelentem sikerült pizsamában aludnom, nem csak úgy bedőltem az ágyba ruhástúl. Túléltem. Nem mondom, hogy minden egyszerű volt és felemelő, de túléltem. A falak kifestve, fegyelmi tárgyalások levezetve, konferencia kipiálva, aztán egy baráti este is belefért, babyszittó első estéje teljesítve sírás nélkül (mondjuk egész kevés rizikót hagytunk, anyuka úgy ment el, hogy a gyerek megfürdetve, megetetve, elaltatva, mi csak ültünk és dolgoztunk, mondjuk én elaludtam ott is, mint felelőtlen babiszittyó…).

Elfáradtam vasárnapra. Tegnap este zombimódba kapcsolva ültem és buzergáltam a telefonom, miközben sorozatot néztem (na abból se kemény műfajt), s arra gondoltam félálomban büszkén, csinálja valaki most utánam.

Képtalálat a következőre: „Nők az idegosszeomlás szélén”

Érdekes, hogy egész héten a legnehezebben a tegnapi elindulás ment, az utolsó, ugyanakkor szórakoztató zárróakkordjára a hétnek. Kőkemény munkámba került, hogy egyáltalán a vízszintestől eltérő szöget bezárjon a testem és az ágy. De sikerült, nagy boldogságomban arra is rádöbbentem, hogy színházba megyek, ráadásul anyukás színházba vittük az „öreglányokat”. Ami azon kívül persze semmi mást nem jelent, hogy ne a farmer naci, portugál kombót válasszam, hanem vegyek valami csínosat. A darab címe is illet a héthez, Nők az idegösszeomlás szélén. Vidám volt. Felszabadított. Jó móka volt. Anyukám is boldog, hogy velem lehetett, megint hetek óta nem látott, így bármit csináltunk volna, az úgy lett volna jó.

S megint új hét, kevesebb programmal, de rengeteg veszéllyel az elmaradt munkák dzsungelében. Szóval, gyere Rambo, kihívlak egy dzsungelharcra!

Írta: Kovács Nikoletta
Kép forrása: http://insidenorthpoint.org/kids/files/2009/07/istock_000006125496small.jpg, http://www.operett.hu/file/cikk/v9Cqnok_3.jpg

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: