Azt hiszem öregszem

Azt hiszem öregszem… Rohannak a hetek, hónapok… Szinte most volt január eleje és lassan itt a március vége. Annyi minden zajlik mellettem, körülöttem, állandóan és folyamatosan, hogy szeretnék csak egy percre megállni, körbenézni, és úgy maradni. Egy könyvvel a kezemben nem menni sehova, hanem ülni a napsütésen, addig, amíg ki nem folyik a szemem.

Azt hiszem öregszem… Néhány éve megpihenni, elképzelhetetlen volt számomra. Nem tudtam mi az, hogy nyaralni, mert nem létezett számomra ez a fogalom, most úgy vágyom rá, mint egy falat kenyérre. Ma már nem akarok arra gondolni, hogy van olyan hétvége, ami pihenés nélkül telik. s aztán azt már végképp nem, hogy minden estém, hajnalom a munkáról szóljon. Ma már a reggelek rólam szólnak, s egy néha butaságnak gondolt fogadalom részese, de valahogy az élet így hozta, valamiért ez megfogalmazódott bennem, valamiért erre volt szükségem. AZ is lehet ebbe az életszakaszba léptem.

Azt hiszem azért nem mindenben öregszem…. ma felpattanok a csodabringámra és azzal megyek dolgozni. Ezzel hivatalosan is lezárul a rollerszezon, megnyitom az idei bringaszezont.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: