Női kör

Néhány óra alvás után, kezembe vettem a laptopom, s próbáltam bevackolni magam a reggeli „íróspózba”. Nagyon nehezen bearaszoltam „kis popsimat” a legmegfelelőbb helyre és felpillantottam pont magamat láttam a tükörben. Hát ez ma nem a legkipihentebb arcom, összeszűkült szemek, troll haj, s a nátha sincs még elmúlóban. Ez a látvány korán reggel azt a mélyen gyökerező elhatározást is hozta, ha új lakásom lesz, akkor soha, de soha nem lesz tükör benne, a fene se akar reggelente erre ébredezni.

Na de hogy kerültem egy tükörrel szembe reggel hatkor? Balatonszemesen vagyok a Richter Üdülőben. Persze, mint minden utazásom ez is kalandosra sikeredett, de mindennek történnie kell valamiért. Én nagy mellénnyel kigondoltam az utat, csak az 45 perc helyett, több mint 75 percig tartott, így lekéstem a vonatot. A közeli cukrászdában, krémes és egy kávé társaságában merengtem a hülyeségemen, közben megismerkedtem egy nagyon cuki emberrel. S persze ahogy az szokott lenni, megállt a vonat és várakozott legalább 15 percet egy állomáson, és akkor még a vonatpótló busz, a roller és a táskáim is barátságba keveredtek. De vacsorára itt voltam.

Aranyanyu Találkozón vagyok, azért van a vörös, csíkszem. Az egyik csaj megemlítette a becsekkoló körben megemlítette, hogy mennyi női kör része ő. Elgondolkodtam. Voltam-e én tartósan olyan körben, ahol csak nők voltak, ezen kívül. Aztán persze elkalandoztam. Elkezdtem figyelni magam, mi történik bennem, körülöttem, mit ad át ez a kör nekem. Hihetetlen mi energia, mi erő volt ott, akkor, abban a körben. Még talán egy kicsit meg is riadtam, s talán akaratlanul is kintebb húztam a székem, s megtörtem kicsit az energiát, aztán szép lassan visszakóvályogtam. Próbáltam továbbra is megfogalmazni, hogy mit érzek, már megszokva az erőt. BÁRMIRE KÉPES!!!- erre jutottam. Bármilyen energiákat, erőket meg tudna mozgatni ez a női kör, s velük én is bármire képes vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: