Tavasz van…

Annyira, de annyira dühös voltam tegnap… Elképesztő számomra, hogy gyerek vagy felnőtt, talán mindegy is, miért vágja tönkre a környezetét. Miért történik meg az, hogy egy szünetben képesek szétrúgni egy wc ajtót. Persze értem én, hogy fiúk-lányok közötti kakaskodás, s biztosan én is csináltam rengeteg marhaságot. De valahogy nem történt minden héten az velem, hogy tönkrevágtam valamit.

Bevallom csúnyán elgurult a gyógyszerem, mert úgy éreztem, hogy ezen a beszélgetésen már túlestünk nagyon sokszor. S megint ott állok a 8 gyerekkel és kb. a fülemen jön ki az agyam, annyira mérges vagyok rájuk. S mindezt fokozni tudják, hogy mindenki felteszi a kezét, hogy nahát ő, ő aztán semmit. Egymásra kenik, megbeszéljük velük és durrog azonnal az ajtóm előtt, hogy ő aztán nem fog majd szemetet szedni, meg egyébként is miért fizetné ki az ajtót.

Tudom tavasz van. Tudom mindenkiben elindulnak a hormonok, s emlékeim szerint, annak idején, ez laza 30 éve lassan Burgi ezért rúgta beljebb egy két fogamat. Mert szerelem, meg bohóckodás, én előtte álltam, ő ült a radiátoron. Poénból felém rúgott, az akkor éppen összetákolt (tipikus dodzsem baleset) fogazatom, picit hátrébb csúszott. Nem volt vészes. Persze akkor bőgtem, mint állat, akkor vették le a fixáló sínt, s féltem örökre kiesik. Szóval tavasz és hormonok, de akkor futkározzanak kint az udvaron, ne két wc ajtót tegyenek tönkre.

Szóval nem úgy viselkedtem én sem, ahogyan egy ilyen helyzetet meg kell oldani. Dühös voltam, kiabáltam, megsértődtem, nem akartam őket meghallgatni, aztán újra dühös lettem, ők mg csak magyarázkodtak és magyarázkodtak. Annyira felzaklatott ez az egész sztori, hogy nem is voltam képes odafigyelni egy pillanatra sem délután. Valahogy egészen-egészen mélyre ment. Még most is…

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: