Na mondjuk ki, szarul vagyok

Szarul vagyok. Gondolom mindenki, aki körülöttem van szarul van, ha a közelemben van. Vagy lehet, hogy az én nem jól levésem, ennyire nem hat másokra? Lehet. Elmondani sem tudom, hogy mennyi minden történt tegnap, az utóbbi két hétben, ami azt a kétkarú mérleget odabillentette, hogy szarul vagyok. Annyira, hogy ma nincs kedvem elmenni színházba, a  nagyon áhított darabra. Persze el fogok, s majd biztosan jobb lesz utána, de most szarul vagyok. Pedig még a hajamat is levágták, attól mindig kicsit jó nőnek gondolom magam, de most a tegnapi napnak nem volt elég ez a kisebb külső hatás és nyilván az sem lesz az, ha ma veszek egy új nadrágot. Pedig vennem kell.  Az összes szétszakadt, azoktól a plusz kilóktól, ami felszaladt.

Mostanában sokat jut eszembe az a jelenet a Sztárom a párom című filmből, amikor először látogat a barátokhoz Julia Roberts, s mindenki elmeséli, hogy mitől nyerhetné meg a legszerencsétlenebbnek járó sütit. Azt hiszem az utóbbi hetekben fixen versenybe tudok szállni érte, bármikor.

Szarul vagyok, mert nem sikerült jól a beiratkozás, s ezért nyilván vezetőként magamat is okolom. Nyilván ez természetes folyamat, s így is kell lennie. Seggre kell ülni ahhoz, hogy fel lehessen onnan állni. Talán ezt most így érdemes látni. Hát igen, tudom én ezt, de nem megy. Marcangol belülről szét, hogy mit nem csináltam jól, hogyan tegyem a dolgom, hogy jó legyen.

Szarul vagyok, mert vitába keveredek egy helyzet miatt, amiben azt szeretném, hogy a tantestületen belül a legkevesebb konfliktus legyen. Addig-addig sikerült ezt, amíg a rendszer összeomlott és persze most nekem van konfliktusom. S még lesz is.

Szarul vagyok, mert egy éve részese vagyok egy helyzetnek, amiből kiutat szeretnék találni, s amikor végre találnánk, akkor hol erre, hol arra hivatkozva kifarolnak a folyamatból, s persze ugyanúgy nem történik semmi.

Szóval szarul vagyok, de lesz majd jobb. Már jobb, még szerencse, hogy az emberfiának vannak hülye fogadalmai és vállalásai, s így lesz egy platform, ahol ventilálhat.

Szép napot mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: