Boldog fél éves szülinapot Aranycipellő!

Kértek tőlem cikk ötleteket, ezért végiglapoztam, hogy miket írtam eddig. Kíváncsiságból elolvastam az első bejegyzést és megütötte a szemem valami, az a 365 bejegyzés. Egyrészt nyilván képtelenségnek látszik ez még mindig, másrészt ennek kapcsán megnéztem hány bejegyzés született eddig.  És hát ez a 182., s van egy olyan, ami félig van kész, szóval nyugodt szívvel kimondhatom, hogy az Aranycipellő 182 napos, s még jobb, ha azt mondom fél éves. Kedves olvasók, 182 napja követitek életem folyását, s egészen furcsa, hogy mostanában találkozom olyanokkal,, akik rendszeres olvasóim lettek. Nap, mint nap olvasnak…. Ez milyen vagány már……Fél évesek lettünk együtt…

Még ugyanennyi van hátra, tudjátok, mint a katonaságnál most már vágjuk a centit… Hogy lesz-e ebből utána is valami, ez a következő fél év nagy kérdése, számomra is…. Az viszont egészen biztos, hogy egy óriási folyamat, s ha valaki kipróbálja, hát csak bátorítani tudom.

Önismeret másképp!!! Írj blogot mindennap!!! (Elmondom, nem könnyű…) – ez egy újabb projekt lehetne… (Az előbb leírtam egy smile-t, de kitöröltem. Ezalatt a 182 bejegyzés alatt egy smile-t sem használtam, na mondjuk ez büszkeséggel is tölt el…- Na jó ez egy titkos fogadalom volt, hogy nem használok. Eddig betartva, pipa..)

Szóval, ma egy szónak is száz a vége Boldog feledik születésnapot Aranycipellő!!!!

S ha lehet kérnék két ajándékot is… Egyrészt ha van kedvetek ajánljátok az Aranycipellőt… Miért érdemes reggel kávé mellé Aranycipellő olvasni?… Másrészt, ha van kedvetek osszátok meg az oldalt ezzel az ajánlóval… Hátha leszünk többen és akkor hatalmas nagy szülinapi party-t rendezhetünk….

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: