Swimathon – KépMás előadás – Ér másnak lenni!

Hatalmas fejsze az idei év, hatalmas nagy fájába. Úszni fogok. Ennek igazából nem is lenne akkora jelentősége, ha egyébként nem utálnám a hideg vízben úszást. Na de ezért a dologért bármit megteszek. Úszni fogok a Swimathlon-on. Mi is az? Gondolom kérdezik jó páran. A Swimathlon egy jótékonysági adománygyűjtő projekt, amelynek során egy jó ügyért úszunk együtt, s ezt a jó ügyet, projektet támogathatják akik szeretnék.

Én a MáSzínház KépMás előadásának népszerűsítéséért, tovább játszásáért úszom, s ezen keresztül az esélyegyenlőségért. Tegnap láttam a darabot. Nehezen találok szavakat. Nehezen találom meg a megfelelő szavakat. Egy csoda, egy mély megindító csoda. Döbbenet mit művel ez az 5 fiatal a színpadon. Öt fiatal, 3 sérült, 2 ép. Jah, ezt nem említettem, hogy ez egy integrációs színház, ahol ép és sérült fiatalok együtt játszanak. Miről szól? Rólunk, róluk, rólatok Nőkről. Nőkről, akik sérültek, “dilinyósak”, akik szépek, vagy csúnyák, akik anyák vagy nem anyák, akik elbújnak egy álarc mögé, mert ez az elvárás vagy akik vállalják. Mi nekem a legfontosabb mondata.

Ér Másnak Lenni!!!!!

Csak azt tudom kívánni mindenkinek, hogy nézze meg, lássa ezt a csodát, mert megéri, s ha van 1000 Ft-ja támogasson minket abban, hogy ez minél több felnőtthöz, minél több kamaszhoz eljusson.

Meglepetésekkel még érkezem a kampány kapcsán. Pl. Ki is az a lány ott középen? Mi közöm van nekem hozzá? Na majd kiderül az is!

A link ahol támogathattok ebben:

Swimathon

S a trailer az előadásról:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: