A két legmeghatározóbb gyerek

Magyaroszág-Andora meccs, ez volt az esti program, de nekem mégiscsak az egyik legjobb estém volt.

A két legmeghatározóbb gyerekkel töltöttem az estémet. az egyik 17 lesz, a másik 11. Persze mindkettőre igaz, hogy éppen most ki sem száll a telefonjából, de hála a jó égnek, tudnak közben beszélgetni. Nagyok már. Emlékszem, amikor mindketten még olyan iciripicirik voltak, hogy alig mertem megfogni őket (na nehogy azt gondolja valaki, hogy nem tettem). S most már fantasztikus nagyfiúk, akiket csak imádni lehet. A nagyobbik (aki 190 +-os már, igazi atléta alkattal) a héten bekerült a győri ifjúsági olimpiai játékok serdülő kézilabda csapatának felkészülős keretébe. Az én keresztfiam, annyira büszke vagyok rá. S ami a legjobb tegnap dumáltunk és kiderült nem utálná, ha sikerülne megnéznem egy meccsen, sőt azt se, ha esetleg a megnyitón, élete első öltönyében megnézhessem. Ez az első öltönye, amit formaruhaként viselni fognak a megnyitón (egyébként a magyar olimpiai válogatott utolsó formaruhája). Azért szerintem elég király, hogy egy kamasz megengedi a keresztanyjának, hogy megnézze.

A kisebbik persze imádja, ha nézik, ki nem hagyná a pillanatot, hogy el ne mondja, hogy nézzem meg a teniszversenyén holnap. Ő más egyéniség, sokkal extrovertáltabb, hangosabb egy jelenség. Imádnivaló, összetörni való, s hát egy főszervező (volt kitől örökölnie). Videókat gyárt, élő adásban van folyamatosan, s állandóan zsizseg körülötte a levegő.

Egy este velük, persze az andorai meccset néztük, miközben persze nem volt jó a látvány, nekem közben nagyon az volt. Újra együtt lenni velük,  a két legmeghatározóbb gyerekkel az életemben.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: