Swimathon véghajrá!!!!

Az utolsó nap az úszásig. Elképesztő gyorsasággal ment el az a hónap, de minden pillanatát élveztem.  Az agyalni, hogyan lehetne, hogy minél több emberhez eljusson. Nézegetni a kampányoldalam, hogy hátha egy ezressel több lehet. Örülni a 100 ezer átlépésének, s aztán várni, hogy lesz-e több és még több, az én kattintásaim az oldalra biztosan meghaladták a napi egyet, de talán némely esetekben a napi 10-t is. Gyakran, amikor valaki nyomott egy tetsziket a face-n megnéztem, hogy esetleg támogatott-e, aztán kicsit később is megnéztem hátha csak a bank később reagált (sose történt ilyen).

Résztvettem egy fantasztikus fotózáson, ahol igen, vállaltan én voltam a rendetlenebb, Szandi végre azt mondhatta, na ugye megmondtam. Jelen voltam egy stratégiai megbeszélésen, ahol nagyon fegyelmezetten viselkedtem, s büszke is lehettem magamra egy kicsit.

S voltak ebben csodás találkozások, nem elsősorban az én részemről, de kiderült több ismerősöm is volt Orsi anyukájának így vagy úgy tanítványa, s persze mindenki imádja.

Beszélgettem a darabról, hogy mennyire fantasztikus és milyen jó lenne, ha látnánk és engem mi fogott meg benne. S persze tök jó lenne, ha minél több ember, minél több diák láthatná és gondolkodhatna, elmélkedhetne. Valami egészen fantasztikus, hogy hogyan égtek belém a darab pillanatai.

S a végére hab a tortának, hogy Kovács Olivér s Wunderlich József is mellénk állt ebben a dologban, de egészen fantörpikus, hogy a Pokolgép gitárosa is azt mondja, hogy velünk van.

 

Még húzzunk bele ebbe a napba, hátha sikerült feljebb tornáznunk az összeget, Aki ígérte, de elfelejtette, most itt a lehetőség, hogy ne felejtse… Akinek a telefonjáról nem sikerült a folyamat, most próbáljak meg egy gépről… PLÍÍÍZZZZ. S aki úgy gondolja, kiszaladhat a Kőér utcai uszodába, megnézheti az úszásnak nevezett vergődésemet, s a helyszínen is lehet támogatni minket.

PLÍÍÍÍZZZZ!!!

Fotó: Pro-Fotográfia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: