Kalandok és Álmok Nagytábor augusztus 6 – 11.

Kalandok és Álmok Nagytábor nekem fix program az évi naptáramban, néha 1-2 nappal tologatjuk, de azért 16 éve majdnem minden évben a részese voltam. Mindig valahogy azt éreztem, hogy ez ad a legtöbbet, s ha valaki teheti ide jöjjön el, itt fog a legtöbbet kapni.

Valahogy úgy van, hogy az együtt töltött egy hét tud mélyre szaladni, mély barátságokat, kapcsolatokat kötni. Nyilván egy képzés is tud ötleteket, inspirációkat adni, de egy hét együtt. Amikor végre van egy ember, akinek ventilálhatok, végre van egy hét, ami rólam szólhat, az én regenerálódásomról, s munka után nem a család vagy egy újabb munka ellátásáról. Végre rólam szólhat, az én fejlődésemről, én magamról. Sok ilyet láttam már, aki a tábor alatt kapott szárnyakat és erőt, hogy egy kicsit máshogy lásson, mást is kipróbáljon.

S hát ugye nekem ugyanezt tudja adni. Ott nincs az, hogy majd mással foglalkozom szabadidőmbe, mert olyan nincs. Amikor lenne szabadidőd, akkor nagyon fontos locsolkodni valód van, vagy lejátszol még egy kártyaparty-t vagy csak dumálsz valakivel, aki elmeséli egyik legjobb óráját vagy legnehezebb esetét. Nincs időd a táboron kívüli dolgokra a táborra van időd (kicsit szégyenled is magad, amikor este jutsz el oda, hogy hazatelefonálj).

Azt hiszem ott is a hajnalokat szeretem a legjobban. Álmosan, pizsamában felkelni és kávézni, dumálni Bányaival, aztán Mónikával, s után a szép lassan éledő táborral. Én még pizsamában szoktam flangálni, míg a többiek felöltözve készülődnek a reggelihez, vagy a másik lehetőség, hogy túl vagyok a reggeli futókörön a lelkes résztvevőkkel.

Az egészben az a legszebb, hogy a következő évben, a következő táborban mindig lesznek tavalyi visszatérők, s olyanok is, akik már sokadszor koptatják nálunk a tábori táncokat. Mondjuk általában valahogyan, valamiért ők az én csoportom vendégei szoktak lenni, de szoktam mondani, hogy újat én már nem tudok… Erre általában az a válasz, nem is azért jövök, hanem a feltöltődésért.

Ha akarsz új játékot, lendületet, lehetőséget ventilálásra, beszélgetésre vagy egy hetet végre felnőttek között, akkor gyere! Várunk! S ha felkelsz hajnalban, akkor dumálhatunk egy kávé mellett.

Az idei nagy táborról ezen a linken olvashattok, a jelentkezési lapot is ott találjátok.

Ne hagyjátok ki, nagyon jó lesz!!!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: