Táblázat és levendulaillat

Édes pihenés közben is van némi munka, de valahogy így jobban csúszik. Megcsináltam a lemorzsolódási statisztikát, ami azért nem is olyan egyszerű kis történet, ide számokkal, meg oda számokkal, s amikor azt hiszed, hogy profi vagy és minden számadat meg van, na, akkor van az a pillanat, hogy kell még néhány dolog, ami miatt újrakezdheted az egészet.

A téli emlékeim meg voltak arról, hogy valahogyan ezt úgy csináltam, hogy egy rohadt nagy excell táblába írogattam mindenféléket a jegyekről meg arról, hogy milyen a magatartás szorgalom jegye, az átlaga. Utoljára otthon rá is néztem a felületre, hogy mik kellenek, ki is írtam, de persze valahol elveszett az éterben s ahelyett, hogy megnéztem volna mentem a saját fejem után. S amikor reggel a Balatont nézegetve beléptem a cuki felületre, akkor szembesültem, hogy hiányzást is kell nézni. S most, hogy ezt a posztot írom, eszembe jutott, hogy lehet az egészet rosszul is csináltam. Hupsz!

Aztán szívtam azzal, hogy max. fél órát tölthetsz bent a felületen, s aztán kidob, s mondjuk két földig érő táblázat bepötyögésénél, amikor eljön ez a pillanat, akkor nem vagy nagyon boldog, sőt felborítanám legszívesebben az asztalt. Olyakor, megyek egy kört, s újrakezdem, mert nem akarom, nem szeretném az egész pihenést egy táblázat mellett tölteni. De ha már ilyen a rendszer, azt miért nem lehet, hogy közben elmenthessem, amit már megcsináltam, hogy ne kelljen a földig érő táblázatot újrakezdenem….  De kész lettem!

Irány a Levendulafarm Dörgicse. Szanshájn, levendulaillat, morgó darazsak, fotózás… Béke, pihenés, s nincs tovább földig érő táblázat, csak a levendula illata. Egy óra múlva, amikor az autóban ülök még mindig levendulaillatom an.

Ui: Megnéztem. Jól csináltam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: