Blogmanó várlak haza

Nem tudok miről írni, amik járnak a fejemben annyira kis piszlicsáré dolgok, mint milyen jó volt egy 5 hónapos babát a kezemben tartani, vagy milyen jól éreztem magam a bablátogatóban, vicces volt, hogy lehet őt ide-oda hajtogatni.

Vagy arról, hogy ma szeretnék mindenféle szünidős dolgot csinálni pl. takarítani vagy futni vagy csak egyszerűen kimenni a Kabinba és heverészni, még akkor is ha közben dolgoznom kellene.

Meg arról, hogy a fejemben már tervezem, hogy hogyan fogok negyvenötödszörre is hozzákezdeni a diétának, mert kritikán aluli állapotok uralkodnak a testemen, s már nem vagyok jól a bőrömben.

Szóval semmi okosság, de a héten mindenféle program és munka vár rám, szóval azért van remény, hogy a blogmanó csak ma reggel hagyott itt engem, elment valami röpke nyaralásra, vagy csak a hócipője tele lett velem (ezzel vagyok én is néha így), s holnapra visszaédesgetem. Most fogom magam, megiszom a kávém és elmegyek futni, vagy legalábbis lihegni a ház körül, hátha lesz belőle egyszer futás is. S ha látná valaki esetleg blogmanót, akkor küldje már vissza hozzám, hogy nagyon szeretem, s várom haza mindenféle fogyókúrás finom falattal.

mano2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: