Mentás nektarinhabtorta, könyvek és fürdőruhaméret

AZ egész blogírást, amikor elkezdtem ettől féltem a legjobban, a nyártól. A nyár, ami pihenésről szól, de a pihenés alapvetően nem egy izgi dolog, s talán még a gondolatok is elsuhannak melletted, hogy nehogy megterheljék az agyadat. Velem is ez történik lassan egy hete, elkerülnek a velős gondolatok, csak a nyári limonádé s a fürdőruha méretem. Múlt héten elmentem a Balatonra. Napok óta morfondíroztam a fürdőruha, kontra +10 kg kérdésen (ne kérdezzétek meg hogyan csináltam, így sikerült), hogy végül a strandra koncentrálva elhatároztam, veszek egy olyan fürdőruhát, amiben nem úgy nézek ki, mint egy lábakkal, karokkal rendelkező hordócska. Na azért csodát nem lehet tenni, de vettem egy tankinit, na nem kifejezett hordónak nézek ki, hanem egy csíkos napernyővel befedett hordónak. Na de nem is ez volt a megdöbbentő, hanem, amikor letettem magam elé és elszörnyedtem, hogy lassan egy csíkos napernyő nagyságú anyag is kevés lenne a fürdőruha szabásmintájához. S ez volt a pont, amin döntöttem, le fogok fogyni, valahogy. Ezért volt tegnap ez a bevásárlás, futás, főzés kombó is.

A tegnapi tervekből sikerült néhány dolgot megvalósítani, a futást, a bevásárlást, a főzést mindenképpen. S rájöttem, hogy ne mis olyan rossz ez az élet. Lehetne belőlem valami recept kipróbáló blogger vagy valami ilyesmi is. Elmentem, megvettem, belekezdtem, még kis fűszernövény kaspót is építettem és főztem. Főztem jó pár órán keresztül Vrábel Kriszta blogjáról . A mentás nektarinos habos torta valami extrém fenomenális. S amikor ügyesen számítom ki az időmet, főzés, mosogatás, pakolás után ön a jól megérdemelt láblógatós, sorozatnézős, ebédelős, csendes pihenős, jaj, de jól vagyok érzés, s tegnap pont így is sikerült.

Azt is elővettem, hogy milyen könyveket szeretnék elolvasni,  s mivel szeretnék foglalkozni a nyáron. Azt hiszem 10-15 könyv, ilyen is, olyan is, s rengeteg terv és ötlet, ilyen is, olyan is. Mikor eljutottam eddig a pontig, akkor megnyugodtam, hogy na azért még sem lesz ez a nyár mentes az írni valóktól, s nem kell mindenkit fárasztanom, a naponta megfőzött receptjeimmel, vagy elolvasott könyveimmel, s a nyári limonádé gondolataimmal fürdőruha méretemről, hanem sikerül valami értelmes, velős dolgot is leírnom.

Éljen a nyár!!!!

Kép forrása: www-160g.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: