Szívem csordultig szeretettel…

Ma reggel felkeltem , s megpróbáltam a fészbúk nyújtotta örömök mellett felidézni mi volt a tegnapi napban a legemlékezetesebb, amiről írni lehetne. Minden reggel így kezdem, biztosan ezért lennék nagyon rossz írónő, mert csak arra tudok hagyatkozni, ami az utóbbi 24 órában ért engem. Nyilván valahonnan mélyről, valamilyen guru módszerrel elő lehetne bányászni a Notre Dame-i toronyőr vagy a Szerelmes Shakespeare színházi élményét, de oly régen volt már, hogy feledésbe merült. Szóval reggelente van ez a tegnapi nap pillanatainak felidézése, s élesen megjelenő emlékképek. Aztán ennek kategorizálása, ez csak egy pillanat, s tudnék róla írni egy mondatot pl. szép kutyát láttam a parkban, akkor kidobom, ezzel most nem tudok mit kezdeni. Aztán van az, ami egészen éles, megfogható, tudnék is róla mit írni, hiszen tele van érzelmekkel az vele kapcsolatos viszonyom, de nem lehet, mert mást hoznék kellemetlen helyzetbe, kikotyognék olyat, amit nem lehet, nem lenne jó, ha a telefonálnának valahonnan, hogy most vegyem le azonnal. Bár megfogadtam, ha egyszer megválok a közoktatási rendszertől, akkor majd megírom, bizony ám. S van az, ami éles is, szívesen írok róla.

Szívesen mesélem el, hogy tegnap bicikliztem, s nem volt itthon kenyér, ezért beszaladtam a Pékségbe egy kifliért. S mivel aznap nyitott a bolt, ezért ingyen kaptam a kiflit, bár még a bringámat is betoltam, mert siettemben nem volt kedvem lezárni, s olyan tágasnak tűnt.

Aztán szívesen elmesélem, milyen felhőtlen boldogsággal járt tegnap azt a nyamvadt bal felső sarokban lévő a Fenntartónak átadva megtekintésre gombot megnyomni. S ha valaki nem olvasna a sorok között egy újabb nyári határidős melóval vagyok készen, feltöltöttem a tantárgyfelosztást a Kréta rendszerben. Ez azt jelenti, hogy egy laza beszámoló, statisztika és lezárom a 2016/2017-es tanévet. Király mi?

S még szívesebb elmesélem, hogy este egy 2 éves kicsi lány, miközben próbáltuk elaltatni babakocsis sétával azt mondta “Szeretem Szandált és Dikót!” Csak a kevésbé kreatívak kedvéért, én vagyok Dikó.

Éles képek, s szívesen is írok róla.  A szívem meg csordultig szeretettel…

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: