Unatkozom, de nem akarok semmit csinálni….

Régen töltöttem egy egész napot egy 11 évessel. Minden porcikája éppen külön mozog, mert nőtt egy viszonylag nagyot, s minden alkalommal igazít a séróján egy kicsit, ha éppen tükör előtt megy el,s a bizonyítványába is egy négyes került ( a magatartásán kívül). Szeretjük egymást, abban a pillanatban, hogy Gyöngyösön vagyok fellelhető, bejelentkezik, s csinálunk együtt valamit.

Most is ez volt a terv, de fél kiskamaszként beindult a nekem ahhoz nincs kedvem nyávogás, amit én a tízes energiaszintemmel nehezen viselek, de hát ilyenkor mégiscsak ő az úr a háznál. Én mondtam strand, ő mondta ki ne találjam a strandot, ő már annyit volt és utálja, mondtam barlangfürdő, mondta nem verem át, az majdnem olyan, mint a strand. Mondtam menjünk el bobozni, áh az hülyeség, inkább horgásszunk, mondta ő. Kocsi nélkül az egy picit nehéz, így maradtunk itthon és éltük a nyűglődő nyári szünetesek mosolygós életét.

Előző nap volt vadászni, s valahol szedtek barackot, így befőztünk. Megegyeztünk abban, hogy csak akkor mondhatja, hogy ő csinálta, ha csinálja. Így pucolta a túlérett barackot, botmixerrel pürésített, felfőzött, egyedül a kiöntésnél segítettem (bár szerintem meg tudná csinálni, de anyukám félti őt a forró dolgoktól).

Aztán sorozatokat néztünk, amik szerinte viccesek, s szereti őket. Voltunk a cicával állatorvosnál, végigrollereztük a várost (persze a kis “szeretetgombóc” nem ült be velem egy kávéra, meg is sértődtem kicsit). A nagy nyűglődésébe, nincs kedvem semmihez, de feszült vagyok, mert unatkozom, végül megsütöttük a bátyjának a sósrudakat (nesze neked diéta), s végül rollerversennyel a parkolóban zártuk a napot.

Hogy milyen egy félkiskamasszal egy nap, hát olyan, hogy mindig akar valamit, de maga se tudja, hogy mit, s mint ahogy az ő érzelmei is hullámoznak az enyém is vele együtt. Unatkozom, de nem akarok semmit csinálni…. Hát ilyen!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: