Balaton bámulás kontra randi MrRunnal

Tegnap nem voltam képes leülni írni, inkább újabb szenvedélynek a kalligráfiának szenteltem magam, de miért is tenném ezt másképpen, amikor nyaralok. Végre nyaralok, olvasok, alszok, játszunk…….

Persze napbarnított lett a bőröm és igen, voltam a Balatonban, bár a 23 fokos víz nekem kicsit meredek, de hős voltam és betoltam a kis sejhajomat és még úsztam is (a fürdőruha vagy nevezhetnénk sátorlapnak jól működik…)

Mindannak ellenére, hogy azt is felfedezem, hogy milyen kicsit tovább fent lenni világot, na ennek ellenére, mégiscsak a reggelek a legjobbak. Nincs is annál fantasztikusabb, mint reggel felkelni, kibotorkálni a teraszra, S kávéval kezemben bámulni a Balatont, a vitorlás hajókat.

A pici baj az, hogy ez a kezdjük újra a mozgást, konkrétan a futást, projektemnek betesz egy kicsit. Ezt a látványt és pillanatot ritkán tudja felülírni bármi más. Így MrRunnak nehéz dolga van. Mérlegre rakom reggelente, a Balaton parton futni király; ülni, vitorlás hajókat bámulni még királyabb; mondjuk így MrRunnak semmi esélye nem lenne, egy esélye van bálnaként, sátorlap fürdőruhásan kevésbé jó ücsörögni és nézni a Balatont, mondjuk futni is rossz bálnaként. Szóval bálnának lenni rossz, ego menjünk MrRunnal, s majd utána nézegethetem csak úgy egy hétig is a reggeli Balatont vitorlás hajókkal.

Így kicsit arra is szántam a nyaralást, hogy randizgatok MrRunnal, néha kicsit azt érzem vakrandi, mert néha nem tudom, kivel állok szembe. Meg most kb. hat perceket tudok futni, aztán séta, és újabb hat perc, de néha az már inkább MrBeleNeHaljak. Szóval randizgatunk reggelente a Balaton parton, ismerkedünk egymással. Terveim szerint egyszer csak egy hárem lesz körülöttem MrYoga, MrSwim, MrBike, s ha ezek mind lennének, akkor mindennapra jutna egy újabb randi, sőt lenne olyan, amikor meg kettő is.

Mára annyit, hogy MrRunnal randizom újra, de ma piaci randi lesz….

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: