Bonyolult kapcsolatban

Egy szerelmi négyszögben élek…

Hosszútávú kapcsolatban élek. Több éve vagyok vele, hol így, hol úgy, van úgy, hogy jól működik, van úgy hogy éppen nem. Vannak pillanatok, órák, hetek, amikor jól működünk együtt, aztán picit eltávolodunk, de próbáljuk ezeket az időszakokat is leküzdeni. Van olyan, hogy megbánt és megsértődöm, vagy én bántok és megsértődik. Aztán jön egy pillanat, amikor erőt tudunk venni magunkon és újrakezdjük együtt, s akkor megint nagyon jó. Most éppen jó, ki vagyunk békélve egymással.

Egyszercsak eljön az a pillanat, amikor éppen nem vagyunk annyira jóban, s annyira bánt a dolog, hogy előhívok egy régi, több éven át tartó kapcsolatot, s elkezdem újra felépíteni, szinte elölről. Sokszor marad is mellettem és jön velem az úton, s valahogyan ettől jobb lett a viszony a hosszútávú kapcsolattal, azt érzem, hogy kell ez, hogy élni tudjunk egymással. Hatnak egymásra ők ketten.

S ma , ahogy Gary Chapman mondaná, amikor a kávégépnél találkozol valakivel. Rövid ideig találkoztunk, de azt érzem, hogy a héten még akarok vele lenni. S várom a pillanatot, hogy így legyen.

Hát valljuk be egy szerelmi négyszögben élek, egy állandó, egy régi és egy új kapcsolattal, mint azokban a limonádés filmekben, de szerencsére nekem nem kell döntenem, hiszen jól megvannak egymással, segítik egymást. MrDiet, MrRun és mától azt is tudom, hogy Mr Swim is egy szerelmi viszony. Most jó velük, s ha sokan nem is, de én büszke vagyok, hogy kapcsolatban vagyunk velük.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: