Internetes vásárlás

Tegnapelőtt belekeveredtem egy kis vásárlásba. Mindig igyekszem magam távol tartani az internetes vásárló oldalaktól, mert azt érdemes tudni rólam, hogy hülyeségből képes vagyok bármennyit megvenni.

Az pontosan úgy volt, hogy már két hónappal ezelőtt az egyik barátnőm felhívta a figyelmem erre az oldalra, de nagyon ügyesen valahogyan akkor megálltam. Valószínű hóvége volt és még nem kaptam meg a fizetésem, csak valami ilyen banális oka lehetett.

Most kaptam egy matricacsomagot, hogy ez abból a bizonyos vásárlásból van, majd egy másik barátnőm azt mondta, hogy azt a varráshoz szükséges vágólapot lehet ott kapni olcsóbban, ez valahogy visszatérített ehhez az oldalhoz.

Ennél a pontnál véreztem el. Több órát töltöttem el nézelődéssel, vásárlással. Persze valahogyan vásároltam 200 db filctollat, most sem értem teljesen kristálytisztán hogyan sikerült úgy nyomkodnom, hogy megvegyem őket, de majd karácsonyra mindenki filctollat kap. Szóval veszélyes cucc ez, még nem tudok lejönni a szerről, mert miközben írom a posztot, aközben is néha kizökkenek böngészni. Na megvenni már nem nagyon akarok semmit, de nézelődni azt ugye csak lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: