Este 7 és még a munkahelyemen ülök

Este 7 van. Még a munkahelyemen ülök, egyáltalán nem vagyok fáradt. Dolgozom vagyis dolgoztam eggyel ezelőtti pillanatig. Mennyire vicces dolog ez akkor, amikor egy nappal ezelőtt kértem a munkaviszonyom megszüntetését. Miért is dolgozok én, miközben felmondtam.

Nyilván mindenkit sokként ért a hír, nem gondolták, nem gondolták volna… Az utóbbi 2 napban együtt sírunk, együtt nevetünk, együtt vagyunk. Jó újra beszélgetni, jó újra nevetni, jó újra vinnyogva röhögni. Jó újra teli energiával indulni a napnak vagy egyszerűen jót mosolyogni azon, hogy milyen lökött egy gyerek.

Eszméletlen dolgok érnek, eszméletlen dolgok történnek, eszméletlen dolgokat hallok. Köszönöm, hogy annyi pozitív dolgot kapok tőletek, s annyira támogattok, még akkor is, ha a döntésem Titeket, akik most velem dolgoznak, nem jól érint (vagy igen, csak jól álcázzátok). De velem vagytok, s higgyétek el rengeteg könnycseppet ejtek értetek, miattatok, nagyon hiányozni fogtok!!

De Jocó bácsival együtt kitaláltuk, hogy lesz egy Kávézz Nicoval a Frei-ben nap havi egy alkalommal, amikor lehet jönni, csak úgy, dumálni. Ígérem!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: