Állj a sarkadra!

Mintha pontosan tudtam volna mi fog történni. Napok óta nyafogtam a vasárnapi futás miatt. Féltem tőle, nem akartam elindulni. Joggal féltem, hiszen hetek óta egy métert sem futottam, de rábeszéltem magam. Jó lesz. Mivel utóbbi időben nem nagyon futottam így a terv a rajtra készen állt. Induljunk el, aztán, ha úgy érzem belesétálok, ha nagyon nem érzem a dolgot, akkor meg kiállok és feladom a versenyt. Szépen el is indultunk, viszonylag jó tempóban. 1 km után pihi, kicsi séta Eddig szuper. A 2. km-t is elértem jött volna a pihi, de akkor belenyilalt a bal sarkamba és elkezdett fájni, nem tudtam tovább futni Még megpróbáltam, de nem járatódott be. Sétáltam visszafelé és arra gondoltam, hogy meg tudtam volna csinálni, de így, hát így nem lehet. Estére az is kiderült jól döntöttem, hogy nem erőltettem. Nem tudok lábra állni, csak mint az a bábú, amelyiket alulról megnyomod, akkor összerogy. Faltól-falig, szekrénytől-szekrényig közlekedem. Mostanra mindkét sarkam fáj. Kicsit jobb, mint tegnap este. Kutyamódban jobban tudok közlekedni, mint felegyenesedett emberként, s az ivást és a mosdóra menetelt is háromszor átgondolom. De reggel már ki tudtam menni a kávéért.

Szóval mindig azt szoktam mondani, ha kérdezik, hogy: “Mi a jó a futásban?”, hát szerintem közben “Semmi.”, “Utána viszont nagyon jó, hogy megcsináltam!” Na most ezt sem mondhatom el, most már utána sem jó.

Na de mit tanultam ebből a helyzetből? A sarok elengedhetetlen testrészünk, figyeljünk rá. Milyen érés az, amikor kicsúszik alólad a támaszték. Néha a dolgokat el kell engedni, akkor, amikor az első jelet látod, érzed.

Ha már ezeket átéreztem, megtanultam, akkor már megérte. MA meg botorkálok még egy kicsit…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: