Egy interjú hátterében

Tegnap leadták műsorban, de én tulajdonképpen már el is felejtettem. Annyira elfelejtettem, hogy anyukámat 10 perccel a műsor kezdete előtt hívtam fel, hogy most kapcsolja be a tv-t.

Az utóbbi évben elég sok interjút adtam, s talán most már nem is feszengek annyira, bár mindig megfordul a fejembe, hogy csak egyszer tudnám előre kigondolni miről beszélek. Na de kezdjük ott, hogy egy állásinterjúról mentem, s azt hiszem izgultam, hiszen fél órával előtte kopogtattam a kis rolleremmel a KIOSK ablakán, hogy hahó én forgatni szeretnék. Kb. a 8. ember, műszak vezető séf, pultos, programszervező megkérdezése után mondta valaki, hogy üljek le nyugodtan, itt lesz, várjam meg őket. Végül úgy döntöttem, hogy a szomszédban lévő Kuglóf nevű hely jobb lesz nekem a várakozásra. Átbotorkáltam rolleremmel, megittam egy bodzaszörpöt, s csendben elintéztem egy pár emailt..

Pont időre újra próbálkoztam. Ott voltak, s egy egészen elképesztő forgatási világába érkeztem (tudom, hogy ez csak nekem volt az). Valahogy eddig, amikor interjút adtam mindig egy stúdióban élő adásban volt. Most itt ez egy kisit más volt. Más helyszín, más beállások, s a figyelemzavarom előre nyomulása , amit időnkként, vissza kellet teregetni, mert lehet arra fordultam, amit ők kértek, de a szemem máshol járt (na jó annyira érdekel, hogy mi történik ott, mit csinál a kamerával, a lámpával, hova forgatja, mit állít). Átállások vannak, s közben várakozás beállásokra, s beszélgetés Orosz Barbarával, az életről, a #metoo-ról, róla, rólam, a pedagógiáról, a tanításról, s akövetkező pillanatban kész a beállás, s újra arról beszélgetünk, amiről előtte. Iszonyatosan jó élmény volt. S az meg, hogy a műsor előtt fél órával kapok egy sms-t, hogy mindjárt műsorban és köszöni, külön Köszönöm!

Aki esetleg nem látta és szívesen megnézné a riportot a Tűsarokban, a Richter Aranyanyu Díjról 5:23-tól:

Tűsarok Orosz Barbarával

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: