Kütyüfüggő lettem

Sajnos ki kell mondani, kütyüfüggő lettem. Nagyon fáj kimondanom, nem is akarom valójában és sokáig összeszorított szemmel, fogakkal és toporzékolva mondtam volna, hogy ez nem igaz, rágalmazás, bármikor kibírom nélküle. Ki a ……! (itt most remélem mindenki beletette az éppen aktuális csúnya szót, amit gondolt). Internet nélkül vagyis inkább azt mondanám korlátozott internethasználattal éltem az utóbbi két napban. Aminek szimpla oka az, hogy rákattantam egy sorozatra (hopp-hopp ez függőség?), s a drága pénzen kifizetett drágább internetemet reggel a buszon munkába menet elfilmeztem. Ujjé, így most egy új világ, a lassú internet tért vissza életembe. Aminek persze súlyos és beláthatatlan következményei lettek, amikor elhagytam a itthoni, biztonságos WI-FI zónát. Az egy dolog, hogy nem tudtam blogot írni, de nem tudtam megnézni egy térképet, egy cikket, egy fényképet, egy busz menetrendet, egy…., egy…., egy….

Elkezdtem Tv-t nézni, Fásy Ádám, Kasza Tibi és Fásy Zsülike parádézásánál feladtam, olvasni kezdtem, aludtam, rajzoltam, időnként ráfrissítettem az éppen aktuális cikkre, hozzászólásra, emailre. Hosszú percek várakozása közben, szidtam a sorozatfüggő agyamat, hogy hogyan lehettem ilyen barom. Végül nem annyira tört meg a dolog, s a film se volt alkalmas az ébren tartásomra (bezzeg az a fránya sorozat), elaludtam. Másnap reggel kicsit elfeledkeztem arról, hogy hétvégi hétvégém van és dolgoztam, de mentségemre legyen mondva, úgy igazán csillogó szeműen és ANALÓG! Papíron, tollal! Jó volt, szép lett, imádtam, szárnyaltam! Máskor is, gondoltam!

Mindezek ellenére mégiscsak mondjuk ki kütyüfüggő lettem, alig vártam, hogy elérjek egy olyan pontot, ahol frissíthessem a dolgaimat, s végre buzizhatom a telómat…

Drága Internet Főisten ott a Telekománál, mikor jön vissza az én Drágaszágom?

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: