Uszodai kiakadások

Drága Kedves Pöcsfej Ötvenes!

Te, aki tegnap (2019.01.12.) reggel  8 óra 30 perc környékén fekete úszónadrágban bejöttél az Aquaworld úszómedencéjébe. Neked, Te Paraszt, szeretném elmesélni, hogy mi történt az én szemszögemből, mert akkor éppen bunkó módjára nem hagytad ezt.

Egyrészt még én sem voltam olyan régen a medencében, de mindenképpen előtted érkeztem, már azon a pályán úsztam 4 hosszt, amikor pökhendi fejjel, mozgással megérkeztél. Sokan voltak az uszodában, de ez engem kevésbé zavart. Nem úszom olyan gyorsan, szóval nem okoz gondot, ha előttem lassabbak és egyébként türelmes is vagyok (addig veszek levegőt). Én már a pálya kiválasztásánál megteszem, hogy a gyorsabban úszok kedvéért, a külső pályán úszok, s nem megyek a belső sávokba. Én vagyok annyira intelligens és közösségi ember, hogy belássam nem úszom olyan gyorsan és zavarnék másokat. Veled szemben, aki nincs annyira intelligens vagy az emberi normák nem világosak számára. Kétségtelenül jól úszol, s viszonylag gyorsan fordulsz, de azt gondolod, hogy tiéd az uszoda, mert egyben le akarsz úszni 50 hosszt, s ezért képes vagy nőket fejbe vágni, megrúgni, állítólag véletlenül (bár szerintem némi szándékosság van benne, ha nem is szándékosság, figyelmetlenség mindenképpen).

Ugyanis Kedves, Drága Pöcsfej Ötvenes az történt, hogy hárman voltunk abban a sávban, forgóban úsztunk, az oroszlán felé az egyik oldalon, másik irányban a másikon. Mondjuk talán ez az egyetlen dolog, amit mindketten így gondoltunk. Abban a pillanatban, amikor engem és egyébként a páromat is megütötted „véletlenül”, éppen mi ketten egymással szemben úsztunk, s nagyjából éppen középen találkoztunk, ekkor  Te, „cuki” Feketenadrágos Ötvenes, elúsztál kettőnk között, engem eközben fejbe vágtál  (erősen hiszen látszott, jó erőben vagy, így a csapásaid is nagyok), s a szembe lévő úszót is.  Tudod én alapvetően egy konfliktuskerülő ember vagyok, a megoldásokra fókuszálok, nem nagyon érdekel az, hogy éppen mi n morognék. Gondoltam elúszok a végéig, majd bevárlak az oroszlánnál és megbeszélem veled, kedvesen, hogy Te ússz az egyik oldalon, mi meg majd úszunk a másikon. Nem lesz kényelmes, de megoldjuk, gyorsabban úszol érthető. De amikor a medence végében próbáltunk megállítani, Te Kis Pöcs (nem tudok rád mást mondani), fogtad magad és tovább úsztál. Újabb kört vártunk meg a békesség kedvéért, hogy mégiscsak meg lehet beszélni. DE nem! Másodszor már próbáltunk hozzád érni, hogy HALLÓ, állj meg! Te Kis Pöcs, ekkor megint majdnem megütöttél azzal, hogy ellökted a párom kezét, majd közölted nem állsz meg és tovább úsztál. Hogy lehetsz ennyire unintelligens, agresszív állat? Hogyan teheted meg azt egy közösségi uszodában, hogy figyelmen kívül hagyod a közösséget és rajtunk kívül még az utána próbálkozó embereket, nőket, figyelmen kívül hagysz és ha akaratlanul is, de megütsz.

Tudod, az úszómester is azt mondja rólad, látszik, hogy egy idióta vagy. S miattad ne csesszük el a szombatunkat. Nyílván a célod elérted, mi másik sávban mentünk.  Miattad, a kis várakozás miatt, kevesebbet úszhattam, Te viszont egyedül úszhattad végig az ötven hosszodat, másoktól viszont a sportolás élményét vetted el, mert kimenekültek a medencéből. Szar ember vagy!

Ja és egyébként, szerintem ezzel  a viselkedéssel a Aquaworld házirendjének ezen pontját:

“20.21. a közerkölcsöt-, közrendet sértő módon viselkedni, az együttélés szabályait bármilyen módon megsérteni.”

még meg is sértetted. Hiszen az együttélés szabályait áthágtad azzal, hogy a saját módszereiddel (én csak úsztam) elérted, hogy egyedül legyél abban a sávban, engem megakadályoztál abban, hogy ússzak abban a sávban, s ezzel kevesebbet tudtam úszni, másoktól viszont az egész úszás mivoltát elvetted, mert kimenekült a medencéből.

Tudod, ha ez neked ennyire fontos, bérelj magadnak egy sávot, ami nyilván többe kerül, de akkor csak Te lehetsz azon a sávon, mi még a közeledbe se mehetünk. Vagy bérelj magadnak egy uszodát vagy még sokkal jobb, építs magadnak egyet. De ami legfontosabb, ne itt játszd a KISKIRÁLYT és a PÖCSFEJET!

Budapest, 2019. 01.12                                                                                                Kovács Nico

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: